Nieuw in de regio

woensdag 3 okt 2018

Nieuwe adressen om lekker te eten, drinken, uitgaan of slapen in de regio Zuid-Holland Zuid.

Dordrecht
Bij Appartement Veen heeft u fantastisch uitzicht over het drievierenpunt. Twee appartementen voor korte verhuur, een studio en een complete woning met keuken, badkamer en toilet. Shortspace Iconoclash is een tijdelijke expositie en open studio in het centrum van Dordrecht. De oude veerboot Veerdienst III is overgenomen door vereniging de Binnenvaart en kan weer afgehuurd worden voor rondvaarten, directietochten en partijen. Zalencentrum De Plint heet voortaan De Tromptuin. Kijk voor meer informatie over zaalhuur en evenementen op de vernieuwde website. Vanwege Synode Dordrecht 400 jaar zal de Grote Kerk deze winter geopend zijn voor het publiek. Vanaf 18 november t/m 1 april woensdag t/m zondag 12.00-16.00 uur. 

Kijk op www.vvvdordrecht.nl voor alle adressen.

Alblasserwaard en Vijfheerenlanden
De Koolstuff Concept Store is een mini-warenhuis met Shops-in-shop. Geen doorsnee winkel maar een store met een wisselend aanbod aan lifestyle producten. Gevestigd in het unieke winkelgebied De Graanschuur in Giessenburg. Gastenverblijf Rodenburg in Streefkerk is een luxe bed& breakfast in een verbouwde boerenstal. Compleet ingericht voor een verblijf in de rustige omgeving van de polders in de Alblasserwaard. De Bio Boeren Buren wandelroute is een route langs biologische bedrijven in de omgeving van Noordeloos. Er zijn twee varianten mogelijk van 1,5 en 4,5 km.

Kijk op www.vvvalblasserwaardvijfheerenlanden.nl voor alle adressen.

Hoeksche Waard
Naar Looxs bar & kitchen in Oud-Beijerland gaat u voor mooie wijnen, spannende cocktails en shared dining. Met uitzicht op de haven genieten van sea food en grill gerechten. In de voormalige Bijlschool, naast het nieuw te ontwikkelen “Abel Tasmankwartier” en dicht tegen het gezellige centrum van Oud-Beijerland bevindt zich Pizzeria El Flaco
Ludiek in Strijen is een nieuw cultuurhuis voor workshops, mini-theater en poppentheater.

Kijk op www.vvvhoekschewaard.nl voor alle adressen.

  • print

VVV Idee

Producten uit de streek

Proef de producten van het Zuid-Hollandse land en leer de smaken van uit de streek kennen.

Lees meer

Varen in de polder

Anders genieten vanaf het water met 225 km leuke en gevarieerde vaarroutes in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

Lees meer

Content VVV Idee